Upíří

Upíří

Anotace: Každý pár nemá na růžích ustláno...

Jsme jako upíři.
Žijeme v noci. Spolu.
Denní světlo nás zabijí. Slovem "ne", které nám dvěma říká.
*
Jsme jako upíři. Zloději života.
A přitom nás okrádá život. O možnost být spolu. (beztrestně)
Svět vytrvale kroutí hlavou.
A jako zlobivé školáky nás posílá každého do jiné lavice.
Proč máme být sami? Když o nás stejně nestojíte?
*
Jsme jako upíři. Žijeme ve tmě, ale ne v tichu.
Nikdo nám nedal šanci.
Čekají jen na bílý prapor.
Přitom komu bychom pili krev?
... Jednou možná sobě navzájem. Až naše srdce začnou krvácet. A my vyjdeme na denní světlo. Už každý sám.
*
Další poražení vítězové
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí