Nejsem na vypínač

Nejsem na vypínač

Anotace: Někdy je lepší nemyslet...

Moje básně jsou braky,
při níž se akorát cítím hrozně,
rozmazané jak nestihnuté vlaky
a psát se mi o tom vlastně nechce...

Už nejspíš nemůžu vůbec psát,
protože ta Láska mě fakt ničí.
A co více si jenom mohu přát,
než si lehnout do postele bez všech řečí
a bolestí ze zbytečných ztrát?

Uvnitř mě je vzduchoprázdno
jak v balonku bez helia,
největší prázdno ze všech prázdnot
bez pocitu bolesti při účinku opia.

Uvnitř sebe exploduju,
neboť necítím trápení,
na místo toho bolest kloubů
při posledním denním pokusu o myšlení.

Nemůžu přepnout svoje city,
ale můžu si přát je zničit.

Proč mi ten blázen pořád tak chybí?
Nemůže mi život bez něj stačit...

Chci se vypnout,
ale nejsem na vypínač.
Autor Philosophic Theory, 08.09.2011
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Samantha Graham, Fungal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí