Smíření

Smíření

Anotace: *

Tak jako květ, co v rukách mi uvadá
bylo krásné naše souznění
Tiché vzlyky vítr unáší
my byli jsme si souzení

I ta nejmrazivější noc v tvém náručí
byla jako jasný letní den
Modlitba za poslední objetí
alespoň polibek jen

Doufat, že se vrátíš
již odvahu jsem ztratila
Jako trny moji dlaň
hluboce jsem tě ranila

Náhle cítím tvoji vůni
naše ústa léčí všechna zranění
Odpuštění hojí šrámy
nejsladší chvíle smíření
Autor Angela Valley, 08.09.2011
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Thalia, jitka.svobodova, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera, také bych chtěla umět takhle psát.. :)

19.09.2011 18:06:00 | Thalia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí