Jeřabiny

Jeřabiny

Anotace: Nejsi mi souzený

Února pomalu ubývá,
sněhy jen zvolna tají.
Kroky tvé dobře znám
tam, kde mé střevíčky
alejí jeřabin chodívají.

Tvůj obraz vrhá stín
na chvíle, co si hrají
s mou slzou pod víčky,
když sta našich vteřin
tak bezmocně utíkají..

Pendlovky dotikají
bolest, co zaznívá
slovíčky v jinotajích.
Pročpak pospíchám,
když tvoje jeřabiny
stejně mi nedozrají?
Autor Hana Trnková, 11.02.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju vám moc, lidičky, úplně jste mě dojali!
Hanka

12.02.2006 16:06:00 | Hana Trnková

nádherná poetika a to všechno z "obyčejnejch slov" !
dneska pro mě jasná jednička. já věděl, proč tu stovku tak dloho žmoulal v ruce:)

12.02.2006 15:06:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí