Namaluju si tě!

Namaluju si tě!

Anotace: vždyť víš, že to umím!

Namaluju si tě sytě
dvojitýma čárama,
tuší vykreslím tě
a přes to nanesu jemný
akvarel s barvou tvých
vlasů. Vytvořím tě!
Vždyť jsi láska má.


Měkkou tuhou črtám rychle
do bílého podkladu....
Na papír chytím si tě!
Víš dobře, že to dovedu.
Budeš v rámečku stát
na mém nočním stolku
a celý den sledovat mě,
svoji nejmilejší holku!
Autor Hana Trnková, 11.02.2006
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí