Zítra. Ten den, kdy už spolu nebudem

Zítra. Ten den, kdy už spolu nebudem

Anotace: Dokud nás smrt nerozdělí? Smrt má v tom případě mnoho podob...

Budoucnost nám nabízí svou náruč...
která však nic nedává, jen pohlcuje
/vše dobré mezi námi, co nás dva jako pár tvoří.
*
Zítřky dávají nám košem...
Nepočítají s námi.
Pro každého mají jinou cestu
/jen pár společných křižovatek, co nestojí za řeč.
**
Tak končí páry okamžiku,
co si dlouho vybíraly přesčas a chtěli spolu "jenom" být.
.
(jako by to nestačilo)
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Rikitan, Severka, CULIKATÁ, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí