Len verš či dva...

Len verš či dva...

Anotace: ...

Sbírka: Slnku

Len verš či dva napísať Ti na rozlúčku,
- tie najkrajšie - ,
aby bolo všetkým jasné, že
sa teším tejto láske.

Malá lienka dostala
do vienka sedem bodiek.
Sedem dní v týždni, každý z nich
na Teba myslím...
Bola mi dopriata láska Tvoja,
koľkí sa takej lásky boja?

Dnes zmeškala som rannú dúhu;
mám jedinú túžbu púhu,
skryjem ju a vyslovím v pravý čas
(Určite ho spoznám včas.)

Raz možno podobne sa budem tešiť znova,
ak navštívi ma láska nová.
(Ako dlho to potrvá?)

Nie dva verše, len dve slová:
M I L U J E M Ť A, láska moja.
Autor slnečnica, 09.09.2011
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: lukash, Maryje..., hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, Agniezka, Mbonita, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí