Kruh

Kruh

Anotace: Proč někdy nepřemýšlí nad tím, co říká? ...

Mihotavé světlo svíček
Černé stíny očních víček
Jen já...a on.
Lítost plave na povrchu
Moje hrdost klečí v prachu
Vztek, slzy, zraňující slova...
A pak? Začnem zase znova.
V bílých šatech zahalena
Jsem ta jeho snová žena??
Autor Ugisha, 09.09.2011
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí