Touha na rtech...

Touha na rtech...

Anotace: Doufám jen, že se bude alespoň trochu líbit.

Když vidím Tvá ústa,
hned se zpovídat chci,
kolik hříchů bych na nich napáchala…

Ty brány dechu, které ožívají při polibku,
a nutí k něžnostem už jen svou hebkostí,
bez nich by byl svět tak šerý a v tichu,
bez úst, jazyka, i řeči – zvuků radostí.

Zmítána neklidem s ohněm v srdci,
Chci zapálit naše těla v nočním veselí,
Dotknout se přístavu, baldachýnu noci,
Jak převozník luny, jenž rány Tvé zacelí.

Plavbou svou nekončím u touhy a chtíče,
Chci dát své tělo, duši i mysl ztracenou,
Jen Ty svíráš od těch míst vzdušné klíče.
Klesám bez dechu, k Tobě – s důvěrou…

Polibkem odemknu, co mělo být skryto,
Za lásku Tvou děkuji vřelým pohledem,
Po vzešlých ránech, toužím vysvětlit Ti to,
„že jen Tvou jsem“…(s něžným úsměvem)
Autor Stínohra, 11.09.2011
Přečteno 447x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Bambulka, tato22, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná

12.09.2011 00:14:00 | Lucucu

krásně napsáno...ST!

11.09.2011 13:11:00 | hašlerka

Děkuji za kladné ohlasy. :) A tiše doufám, že to ten, pro kterého je tvořena(ve dvě ráno psána), ocení. (pousmání)

11.09.2011 10:32:00 | Stínohra

... uau ... tak tohle ten, pro kterého je určena, prostě MUSÍ ocenit ;-)

11.09.2011 09:23:00 | Bambulka

Moc dobré....S.T.

11.09.2011 02:33:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí