Hádka srdce a rozumu.

Hádka srdce a rozumu.

Anotace: Srdce říká ano ale rozum říká ne, snad každý kdo lásku okusil to zná.

Slunce za obzor zapadá,
po mé tváři slza pomalu stéká.
Začíná noc, konec dne
a já ho strávila myšlením na Tebe.

Copak je to možné?
Copak je to normální?
V mé hlavě ses usídlil
a odejít nemíníš.

Musím zapomenout,
však už je to dlouhá doba.

Ake vždyť je to hrozné,
věděrt, že pro TEbe nejsem nic.
Zamilovaná princezna a smutný princ.

Nezbožňuj mě
Nemiluj mě
ale měj mě rád.
To je to jediné,
oč Tě žádám.
Autor Back to Blackness, 11.09.2011
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, J.T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí