Ples

Ples

Anotace: Jen jsem blbla:o) Aspoň vím kde mám svého prince:o)

Připravená na svůj ples,
A čekající na prince,
Zavřená v komnatě,
On musí přejít naši ves,

Stále čekám tak kdy se vdám,
Vlasy stočené v jeden uzel,
Šaty jako princezna,
Kam si zmizel, kde tě mám,

Však už slyším kroky,
Kdo to běží po schodech,
Je to on, můj princ z pohádek,
S ním protančím životní roky,
Autor Gamy, 12.02.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí