Spánek

Spánek

Anotace: kde se ztratil?

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Kde jsi spánku klidný?
Kde jsi odpčinku opojný?
Usínání nepřichází,
smutek stále neodchází.
Malé klimbnutí hned
otáčí mé oči vpřed.
Vyplašeně hledám kolem,
co jsem ztratil pod topolem.
V husté trávě trochu snění,
v tom přiskočí poblouznění.
Skončili jsme v páru,
něžně mě brala,
do svých spárů,
aby už více neplakala.
Panika mi prýští z očí,
slzy mé se ihned stočí,
na sametový polštář,
kam obtiskla se její tvář.
Autor tomtomtoma, 12.09.2011
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí