Dávám Ti lásku

Dávám Ti lásku

Anotace: Dávat lásku je to nejhezčí, co můžeme pro druhého udělat...

Dávám Ti lásku

Dávám Ti lásku,
čistou a krásnou,
utkanou z vlásků
jisker, jež nezhasnou.

Dávám Ti slunce,
v duši mi hřeje,
ten žár nemá konce,
v Tvých očích se směje.

Dávám Ti oceán,
jež bez hranic vládne,
v něm budeš jak pán,
Tvá síla neuvadne.

Dávám Ti štěstí,
v srdci je ho pro oba,
když držíš mě v radosti,
je to nejkrásnější doba.

Dávám Ti lásku,
nežnou a hravou,
zamotanou do vlásků,
přec jde o tu pravou.
Autor Juřinka, 12.09.2011
Přečteno 534x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Terror.Angel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí