Tvá síla

Tvá síla

Anotace: věříc, že existuje láska

V prosté kráse lepých květů
poznávám tvou siluetu
jež hřeje, ba až k mdlobě pálí,
díky níž tep nezahálí.

Vidím krásy tváří tvých.
Cítím nebeských zřídel sílu,
co stáhne slovy nevinných
mne vždy v rajskou v pekle díru.

Pak až pootevřeš ústa
a spustíš vodopád malinových polibků,
já věříc, že existuje láska,
zmizím v světě,
kde není místa pro výtku.
Autor Sapphire, 12.09.2011
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí