Tvé rty

Tvé rty

Anotace: omamná chuť lásky

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Tvé rty jsou červené třešně,
které brzy v létě uzrajou,
Tvé rty jsou červené třešně,
které se mi stali nejsladší potravou.

Tvé rty skrývají hebký jazýček,
hravý a útočný po celé dny,
Tvé rty skrývají hebký jazýček,
a v něm jsou všechny mé sny.

Tvé rty jsou jarním osvěžením,
vítr je s rozkoší olizuje,
tvé rty jsou jarním osvěžením,
motýl z nich vzletně vyletuje.

Tvé rty jsou rudé růže,
spanilé ve své eleganci,
Tvé rty jsou rudé růže,
bodají po každém odvážlivci.

Tvé rty se líbezně usmívají,
když čekávají dobrodružsví,
Tvé rty se líbezně usmívají,
když dychtím po vítězství.

Tvé rty se sveřepně svírají,
když slovům se bráníš,
Tvé rty se sveřepně svírají,
když slabšímu straníš.

Tvé rty jsou posvátným chrámem,
hledím v němém úžasu,
Tvé rty jsou posvátným chrámem,
povolné v měsíčním jasu.

Tvé rty jsou slunečním paprskem,
mou maličkost hřející,
Tvé rty jsou slunečním paprskem,
radostně se smějící.

Tvé rty jsou extáze,
když rtů mých se dotknou.
Tvé rty jsou extáze,
když rty mé zamknou.

Tvé rty jsem vždy vášnivě líbal,
jak omamná to chuť!
Tvé rty jsem vždy vášnivě líbal,
při mě stále buď!
Autor tomtomtoma, 13.09.2011
Přečteno 701x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí