Anjel

Anjel

Anotace: láska býva slepá

Slnko silno na oblohe páli
a všetky oblaky sa zmrákajú.
Len ty si v tom letíš v diali,
pritom ti tvoje krídla mávajú.

Kŕdeľ vtákov letí za tebou,
len ty si vlastne letíš do neba.
Vidím ťa letieť jasne nado mnou,
a ja tu stále čakám na teba.

Čakám tu rovno pod tebou,
čakám či ma možno uvidíš.
Stojí tu dole smútok so mnou
a stále čakám či vôbec priletíš.

Len ty ma asi vidieť nemôžeš,
lebo musíš stále letieť vdial.
Ale keď pri mne aspoň na chvílu zastaneš,
tak pomôžeš zmierniť môj žial.

Predsa nado mnou letíš stále
a Slnko sa ti od krídiel odráža.
Pozerám sa do tvojej nežnej tváre,
ktorá mi stále nič neprezrádza.

Ja tu dole na teba čakať budem stále,
výčkávať na ten krásny úsmev tvoj.
Možno tu celý život presedím v tráve,
ale chcem čakať na teba, lebo ty si anjel môj.
Autor svrčo, 13.09.2011
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí