Brána minulosti

Brána minulosti

Anotace: ...

Je to zvláštní dosti,
stát před branou minulosti,
ptát se, proč to všechno bylo,
proč se o tom hořce snilo.

A tehdy se to zdálo snazší,
snad bylo to jen mámení,
tenkrát jsi mi býval dražší
a přitom byl jsi moje trápení.

A tak dívám se, co mohlo být a není,
a říkám si: „Co se na tom změní?“

Nebude nic,
jen bolest vzpomínek,
jak by se vzduch vytrácel z plic
a do srdce zabodával se ostrý kamínek.

Nebude z toho víc,
víme to oba dva,
a přece mě kdoví proč,
bolí ta představa.

Ani nevím, jak ty se k tomu stavíš,
jestli jsi to věděl nebo stále nevíš.
Autor Moriwen, 13.09.2011
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Admen, Eresiel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebude nic,
jen bolest vzpomínek...
bolestně krásné!

21.09.2011 19:14:00 | Admen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí