Toužím po tobě

Toužím po tobě

Anotace: ...

Toužím po tobě každým dnem,
toužím po tobě každým snem,
touží po tobě ve dne v noci.
Teď to víš a svět se točí.

Srdce buší na poplach
a šeptem se ptá, co teď dál?
Však je to jasné,
budeš-li mne chtít,
budeš má?
Autor Jiřík Holík, 13.09.2011
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: Back to Blackness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí