Zbav se má duše hříchu

Zbav se má duše hříchu

Anotace: Kdo z nás je bez hříchu ať hodí kamenem...

Zbav se má duše hříchu
vždyť srdce nezná pýchu.
Rozum ztrácím a ve všem tápu.

Zbav se má duše hříchu
pro pocit, pro vzpomínku...
Slzy kanou už více nevstanou z polštářů
ať Tobě nikdy nezalžu.

Zbav se má duše hříchu
odprosti mě od polibků žen
co tak hřejí.
A srdce potom slzy roní jen
rozum ztrácím.
Kde svou touhu ukryji.

Proč já Tebe, ženo?...
Tolik miluji.
Autor M3rryMarta Valenová, 13.09.2011
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí