Čekání

Čekání

Anotace: Čekání na Tebe, na věčnost na smrt? Kdo ví, vyber si sám...

Každý den čekám na každou tvou řádku
na každý tvůj vzkaz
cokoli, co mě potěší.

Každý den čekám, že ozveš se mi nějakým způsobem
jsi někde tam a já tady.

Zároveň bych chtěla odprostit svou mysl
od tebe.
Dostat tě z hlavy, ale je to marný.
Proč zas do toho padám
když vím, že nepřinese to nikomu nic
a jen bolí to víc.

Myslet na tebe je jak dotknout se nemožného
čeho se dotknout nikdy nemůžeš
myslet na tebe je nemožné jak dotknout se hvězd.
Je to tak silné snad silnější než blesk
nemůžu, nemůžu a tak zbude jen stesk.
Autor M3rryMarta Valenová, 14.09.2011
Přečteno 427x
Tipy 10
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Eresiel, jitka.svobodova, tato22, CULIKATÁ, Mbonita, Striptérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí