Volba

Volba

Anotace: *

Jediná chvíle, okamžik jen
co dokáže změnit tok osudu
Vábivá vůně, možná jen sen
však čas já vrátit nesvedu

Letmé doteky, pak objetí
něha silných paží
Vášnivé polibky, dojetí
srdce odolat se snaží

Přímý zásah do hrudi
otráveným šípem lásky
Ta vzpomínka zastudí
překoná stáří, vrásky

Vztek jako mračna zahalil
mysl černým sametem
Proč jsi to jen nezkusil
navěky být mým životem
Autor Angela Valley, 14.09.2011
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Live to fight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolavé ale pěkné

19.09.2011 16:50:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí