Vyslyšení

Vyslyšení

Anotace: PS: Vím, že jednou si ji přečteš. Jednou pochopíš.

Pronásledování
Skryté ve volání
Přestalo být k mání
Po odezvě ze zoufání

Na vyzvání
Při přiznání
U předsedání
Pro nedočkání
Slibuji dlouho odmítané

Kousek Tebe
Ve volání
Po spasení
A po záchraně od odcizení
Vlastního života
Vybral si ke spoléhání
Část mého osudu
Při obléhání
Stébla popudu

Je brzy na předvídání
A pozdě na odmítání
Při uléhání
Do prolínání
U rozžíhání
Světel spojování

V jemném naléhání
Bdí Tvé šepotání
Prosebných slov netušení
A v letmém prohledání
Okolí zračí se zoufání,
Když chybí naplnění

Jsme skryti v předsevzetí
Příběhu o hledání
A o čekání
Jednoho mladíka z nenadání
A jedné dívky
Co zvolila si naslouchání



(http://www.youtube.com/watch?v=XU_5c2goZDI&feature=related)
Autor Denael, 14.09.2011
Přečteno 340x
Tipy 12
Poslední tipující: Emmelia, Chancer, Niky88, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A celý život bývá většinou samé čekání..dokud se neodhodláme se sami přičinit :-)

16.09.2011 15:34:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí