Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...

Stále hledám inspiraci pro své básně,
chtěl bych psát o tom jak se cítím krásně .
Proto abych tě teď mohl vidět
byl bych klidně prohrál všechny sázky,
jen proto aby se mi dostala trocha tvý lásky.
Proto bych klidně zemřel,
a vše co mám rád bych si klidně odepřel.
Stýská se mi po tobě ty to víš,
citím se strašně když si pryč...
Autor mr.cool, 15.09.2011
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, čas.běží
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stručné a krásné :) ST

19.09.2011 14:34:00 | Lonely.girl

Vítám Tě!
Hezký začátek,)

15.09.2011 23:07:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí