Láska

Láska

Anotace: Láska je jako rostlina. V počátcích je slabá jako semínko,které zasadíme do země. Jen na nás samotných je, jak se o semínko v budoucnu postaráme...

Jsem rostlinou, co potřebuje péči, jsem ptákem, co potřebuje létat, jsem zločincem, jenž touží po svobodě…
Jsem pouhým člověkem, který prosí o lásku. Lásku jako takovou;
potřebuji slyšet hlas ve svém srdci, potřebuji k sobě člověka, co mě bude milovat. Mám rodinu, ale ta mi neposkytne vše.
Jsem člověkem, tak samotným;
slyšet vlídná slůvka a být objata -
to je to, po čem toužím.
Mé srdce je plné něhy, ale proti tomu tak plné chladu. Vezmi ho do své dlaně a resuscituj ho.
Možná se znovu rozbuší a vzpamatuje se…
Propleť prsty těmi mými a už mě nikdy nepouštěj! Nechci být zklamána, ty také ne.
Jsme jako ostrovy, samotné na širém moři, ale přesto se najdeme a naše území se spojí v jedno. Budeme tvořit celek a jako pevnina jsme stabilnější. Dva jsou víc než jeden.
Našla jsem dívku, tak krásnou a upřímnou,
tak laskavou a skromnou…
Mé srdce pookřálo, plamínky v mých očích se rozplápolaly a má duše povylétla výš k nebi.
Pokaždé, když svítí slunce, směřuji všechny své pohledy do něj a usmívám se. Věřím, že vše, co vysílám, obdržíš.
Víš, že tam jsem, když mě nevidíš….
Našla jsem dívku….a asi jsem se zamilovala …!!!
Autor Dashule, 15.09.2011
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí