Trápenie

Trápenie

Anotace: napísaná 13.7.2006

Sbírka: Verše o láske

Už celé mesiace, snáď každý deň v týždni,
Spomienka na Teba moju myseľ trýzni.
Ako ťa len dostať z hlavy?!
Pre Teba ma srdce bolí,
slzy sa mi z očí rinú,
hoci viem, že trápiť sa neoplatí;
- iste máš pri sebe inú –
opíjaš ju v posteli vášnivými bozkami,
(tak, ako mňa před mnohými dňami...)
Rozmýšľam,či nahradí Ti bývalú –
Možno o tom márne presviedčaš sám seba;
- láska moja, nič v zlom, no tak Ti treba…
Autor slnečnica, 16.09.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí