Přání

Přání

Kdybys tušila,jak moc si přeji,
kdybys věděla,že mé sny žijí...
Objat tě,políbit a polechtat...
Zdilet každý den,milovat se
aj pohádat,každou chvilku
srdcem tvým být...

Je tolik věcí co chci ti říct,
noc co noc vždy odcházíš...
Toužim cítit znova a zas,
jak mě tvá duše láska,
nejkrásnější ze všech krás,
imaginární láska...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 16.09.2011
Přečteno 440x
Tipy 11
Poslední tipující: ewon, Pešulka, Elissbeth, Anjesis, Charibeja, Lexisa, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí