Slova, která už neuslyšíš

Slova, která už neuslyšíš

Anotace: moje slova už tě nedoženou...

Dnes jsi mi
jen tak řekl
mezi dveřmi
že už nepřijedeš
a ta slova
jež ti tak lehce
vyklouzla z úst
zůstala stát
mezi námi
jako ztuhlá hrůza!

A já ti tak chtěla
jenom ještě říct to
co jsem zatím nestihla
a dotknout se tě tam
kde jsi mě nikdy
dosud neucítil
ale moje slova
jsi už neslyšel
protože ranní spoj
odjíždí tak rychle
že ho moje slova
nikdy nedoženou!
Autor Hana Trnková, 12.02.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi taky moc líbí...někdo ti dal třicet...já dávám stovku...!!!

12.02.2006 17:31:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí