Mám Tě ráda

Mám Tě ráda

Anotace: vyznání

Den prozářený
sluníčkem...
třpyt Tvých očí
pod víčkem.
Přání pro tvoji
dušičku...
s něžným dotykem polibku
na Tvoji tvářičku.
Necht Tvá dušička rozkvete
jak zahrádka,
v sílu a krásu...
a hladí Tě...
jak kouzelná pohádka.
Srdíčkem prolítla
nádherná zpráva...
MÁM

MOC
RÁDA...
Autor Štěstěnka, 16.09.2011
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Azure angel, labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné něžné

17.09.2011 15:24:00 | J's ..

přesně jsi to trefila...je to pán užasný...

16.09.2011 15:20:00 | Štěstěnka

Určitě vyznání pro někoho úžasného .-)

16.09.2011 15:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí