Hlas

Hlas

Anotace: lásky potrava

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Tvůj hlas je lékem
na bolavé šrámy duše,
když chvěji se vztekem.
Dělá ze mě zpátky muže.

Tvůj hlas je povbuzením
v trudných dnech,
je jemným pohlazením,
operuje v ochraných zdech.

Tvůj hlas je koncertem,
který přináší svobodu,
pohupuješ horním rtem,
věřím ve šťastnou náhodu.

Tvůj hlas je mi učitelem
o věčnosti lidské,
je tichým věřitelem
osobám, které jsou ti blízké.

Tvůj hlas je hebký,
jako Tvé tváře,
je vzdušně lehký,
line se z něj omamná záře.
Autor tomtomtoma, 16.09.2011
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle už je ok. :-)

16.09.2011 17:27:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí