VYZNÁNÍ

VYZNÁNÍ

Anotace: pocity a city, vyznání

Sbírka: Vyznání lásky

Jsi má láska, já to vím,
však nikomu to nepovím,
že přijdu jednou k Tobě,
v tmavé noční době,
kdy zaklepu na dveře Tvoje
a řeknu Ti: TYS LÁSKA MOJE.

Já nevím co život nám chystá,
však ta láska je jistá,
teď ještě já se skrývám,
rád se do Tvých očí dívám
a rád pak budu Tebe hladit,
o Tvých přáních se bavit.

Já vezmu Tebe do výšin štěstí,
vždyť ta doba nám to věstí,
že jednou spojíme svoje srdíčko,
k rodině to pak bude maličko
a láska pak bude věčná,
naše víra v sebe nekonečná.

Mám Tě rád LÁSKO MOJE.
To Ti říká DUŠE MOJE.
Tak vem ji do dlaní svých
a podívej se do očích mých.
Tam uzříš tu velkou lásku,
pro moje děvče, mou krásku.
Autor Juss-Berry, 16.09.2011
Přečteno 588x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lucucu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí