ŽIVOT

ŽIVOT

Anotace: život je ten největší zázrak proto ho žijme každý den

Sbírka: Vyznání lásky

Když se člověk narodí,
a přijdou první dny,
s časem náhle závodí
a tvoří se v hlavě sny.

Nejdřív škola se musí mít,
pak třeba do tance chodit,
nakonec o milování s dívkou snít,
a city nádhernými se brodit.

Když přijde svatební den,
a chomout člověk dostane na hlavu,
začne se rozplývat ten sen,
že vždy se jedná jen o zábavu.

Přijdou dny všední i sváteční,
mohou být i partnerské hádky,
zasáhnou i city zmateční,
pryč z té dětské pohádky.

Zklamání a rozvody se množí,
lidé hledají své lásky,
a když další osudy se do života vloží,
začnou již šedivět naše vlásky.

Pak ve stáří si často říci každý může,
proč s ženou nežil,
proč denně jí nedával růže
proč štěstí s ní neužil?

V životě však nikdy není pozdní čas,
vždy každý může slyšet mužný hlas,
že ač je šedivý náš vlas,
můžeme denně milovat zas.

Tedy život žijme každý den,
vytvořme si opět ten krásný sen,
který nám naplní náš osud,
budeme lépe žít než dosud.

Žijme život láskou,
žijme život s naší kráskou.
Žijme život štěstím,
to rád každém věstím.

Život je ten největší zázrak, TAK SI HO VAŽME !!!
Autor Juss-Berry, 16.09.2011
Přečteno 550x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí