Buď se mnou

Buď se mnou

Anotace: lásko

Krásně se sype snížek bílý k zemi,
bez tebe ale lásko smutno je mi.
Tvá slůvka mne příjemně naladí
a mou dušičku pohladí.
Tvá přítomnost je jako hostie,
která všechny mé hříchy omyje.
Tvůj smích,je prášek na bolest.
Tvá láska je skvost,jež na cestu mi svítí,
jen s tebou životem chci jíti.

Lásko má.
Autor takova, 22.11.2004
Přečteno 1578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí