Motýlek

Motýlek

Anotace: .

Motýlek

Jestli on mi svou lásku dá
Pak já budu přešťastná.
Jestli mi věnuje pohled svůj
Pak jako motýlek se budu cítit.
Jestli rty své propůjčí mi
Jestli ruce své na tělo mé položí
I na malou chvíli…
Stačit to bude na celý život.
Opravdová láska přijde jen jednou
A city jen k jedinému člověku se v srdci sejdou.
Záleží jen na tobě, jestli je pustíš ven,
Nebo jestli si je uschováš navždy…
Autor Lilulinka, 12.02.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí