Zázrak se stal

Zázrak se stal

Anotace: Jak rozlousknout ulitu samoty

Zázrak se stal

Pod postel malý snář
Ukryl stydlivý kluk
Býval to samotář
Hledal klid, kde byl hluk

Do šuplíku zavřel city
A věděl, že nežije
Zavřen do své ulity
Čekal, až srdce dobije

Když to bylo bledé
A pomoci mohl jen zázrak
Přišla ona, oči modré
Náš hoch láskou padl na znak

Šuplík se otevřel
A cit se vrátil
On své oči rozevřel
Jen snář se ztratil
Autor kukopr, 18.09.2011
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Mikina77, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, stal se krásný zázrak... :o)

18.09.2011 17:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí