Valentýnská

Valentýnská

Anotace: no comment ;)

Nevím, co bych Ti měla psát -
že se s Tebou umím smát?
Nebo že když mě po vlasech hladíš,
vím, jak moc dokážeš mít rád?

Myslím, že tohle už vím,
vím, že bys mě neprodal,
tak ani já Tebe, můj milý,
i když na to někdy vypadám.

Ten čas, co Tobě nyní dávám,
a věnuji ho ráda,
u Tebe mám lásku, něhu,
přítele a kamaráda.

Chtěla bych být andělem,
u Tebe mám křídla.
Ne však někam uletět,
ale zůstat Ti a hlídat.
Autor Yves, 12.02.2006
Přečteno 758x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

co k tomu dodat...je to nadherny!!!

22.02.2006 18:18:00 | Wery

Kouzelný... Líbí se mi :-)

12.02.2006 19:58:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí