Bože můj nech mě být s mou láskou , ještě aspoň chvíli

Bože můj nech mě být s mou láskou , ještě aspoň chvíli

Anotace: ...inspirace E.P.

Bože, Ty který jsi
nedopusť to neštěstí,
zabraň lásce mé,
zastav jí ať z cesty nesejde.

Bože, nedopusť ať můj bohatýr
nezmizí z mého srdce,
ať nezbude jen suvenýr,
který nikdo nechce.

Bože, chraň lásku mou
i když můj rytíř,
stal se noční můrou zlou.
Bože, použij třeba zbraň
a učiň tomu přítrž.
Svou duši dám zaň.

Vlastně Bože zadrž.
Já nechci svého rytíře.
Nech mou lásku zbloudit.
Nech umřít srdce mé,
nechť láska má zahyne.

Já však v Boha nevěřím
a proto moc dobře vím,
že sama své srdce umlčím
a skončím s tím trápením...
Autor kuskus pruhovaná, 19.09.2011
Přečteno 606x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Kars, nejsembásník, Psavec, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, Donne, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám

19.09.2011 15:05:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí