Svět zmizí

Svět zmizí

Anotace: Všechno se rozplyne, svět zmizí a zůstaneš jen ty a já a všechno bude dokonalé :-)))...

Svět zmizí

Jednou nám bude patřit svět,
až vzlétneme k oblakům,
jednou zažijeme ten let,
duše se vyrovnají ptákům.
Jednou přece pochopíš,
že už nejsme jen kamarádi,
ty dětské myšlenky utopíš,
přec máme se k smrti rádi.
Až poznáme ten krásný svět
a lásku k duši ryzí,
rozkveteme jak jarní květ,
pak okolní svět slastně zmizí.

Jednou se na mě podíváš,
pohledem, jež nezapomenu,
znám způsob, jakým se zadíváš
a já dýchat skoro opomenu.
Jednou, až se mě zase dotkneš
a já rozpoznám, jak se chvěješ,
vedle mě, ruku v ruce, usneš,
s vědomím, že jen Ty mě hřeješ.
Až v dlani ucítím Tvé srdce tlouci,
bude jasné, že nejsme si cizí,
poznáš to štěstí ve svém srdci,
pak svět se rozplyne a navždy zmizí.
Autor Juřinka, 19.09.2011
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí