Zvyknem klamať...

Zvyknem klamať...

Anotace: tak to je

Sbírka: Verše o láske

Trasiem sa o lásku
(nielen tú, čo visí na vlásku),
trasiem sa o všetky kvapky dažďa,
ktoré mi tak zmysly dráždia...

Trasiem sa od strachu, keď
premýšľam o hriechu;
trasiem sa od smiechu, keď sa
smejem Tvojmu vtipu
(ak už miluješ inú, kladiem
si to za vinu...)

Trasiem sa o dieťa, ktoré
vždy mať som chcela
pre vlastnú potechu.
Trasiem sa o lásku.


... aj preto zvyknem klamať tým,
ktorých mám rada...
Autor slnečnica, 19.09.2011
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Emmelia, Jan Hrábě, modrá..., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Petbab, Veru, Wertlosigkeit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne, ctive...trochu smutne....ale ono to v zivote nekdy smutne je :-(

20.09.2011 07:33:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí