Slzy na stěnách

Slzy na stěnách

Anotace: Vzpomínka nebo trápení, je to jedno, když milujete, je to soužení.

Prohlížím si Tvou tvář,
vím, že ji dlouho už znám,
přesto chci se dívat,
když na mě se usmíváš.

Zavírám oči, abych nezapomněl,
jak krásně se svět se mnou točí,
když vedle mě usínáš.

Sedím teď na posteli,
vzpomínám,
když byla jsi tu,
když držel jsem Tě za ruku,
směl Tě hladit a líbat tvou tvář.

Teď místo toho slzy bloudí po stěnách,
když hledají tě mé oči tam,
kde nejsi,
kde scházíš mi, když usínám.

Otvírám oči, abych tě spatřil,
ale jen doufat smím,
že jsi štastná,
tam kde teď jsi.

Budu trpělivý a budu šťastný,
ve svých snech a ve svých představách.
Jen ještě jednou Tě spatřit, když usínáš.
Autor Diablek, 20.09.2011
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dýchlo na mě smutné chvění
kdy každé nové rozednění
obrazy nitra polyká
ticho v samotě netiká
rytmem dua:-(
Vzpomínky na velikou lásku nás provázejí dlouho a byla-li skutečná a opravdová, přejeme jí do dalšího života horu štěstí:-).

20.09.2011 13:28:00 | CULIKATÁ

...Hezké vyznání.

20.09.2011 07:30:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí