Hviezda Proxima..

Hviezda Proxima..

Anotace: .. červená = červený

Milujem hviezdu Proximu
kto mi toto už uverí
v zreniciach svojich rosím tmu
k naočkovanej prudérii

rovnítko dám, stud potichu
noc neprezradí, ak tak deň
v očiach mi tlie bez oddychu
tmavorumenný polotieň

zvnútra, čo láskou spaľuje
stotožnený s ňou v červeni
horím, môj portrét maľuje
dôverná tíš, rám drevený

podarujem Ti s plátnom, ak
zavesíš si ho k obrazom
dolu hlavou, nie naopak
s červených zreníc dôkazom

že vo mne svieti Proxima
vybrala si ma a ja ju
len zhasnúť svetlo prosí ma
zhasni.. rovnítka spájajú
Autor Petbab, 20.09.2011
Přečteno 353x
Tipy 22
Poslední tipující: NikitaNikaT., PIPSQUEAK, Psavec, jitka.svobodova, Kars, modrá..., la loba, Mbonita, Květka Š., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naozaj nádherná

21.09.2011 07:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí