Nezdáš se mi

Nezdáš se mi

Anotace: ..ještěže to není sen..

Pšenice už odhodila svůj poslední klas
po směru vánku těch strakatých kaštanů,
tak přijď už mi sem zahřát peřinu…
Poslechneme si touhu, co dřímá v nás,
odletíme do nadpozemských lánů
a já kolem Tebe svá křídla ovinu
a už Tě nepustím…

Odnes mě zas na místo, kde měsíc vychází,
kde hvězdy nám plní všechna přání
a šeptej mi, jak zbytečná jsou ta slova…
Já Ti ukážu, jak Tvá duše té mé schází,
jak nedočkavě ty hodiny popohání
a touží se objímat znova a znova,
dřív než se obloha rozpustí…

Cítím Tvůj tep na holubím peří
a tu vůni na rozsypaných plátkách růží,
tak nepřemýšlej a zabal mě do nich…
Vím, že to ze mě cítíš a věříš,
že napořád chci vdechovat Tvou kůži
a rozlévat Ti do těla oheň i parný sníh,
až dokud nás životy opustí…

Počítám čas než dotkneš se mě a lodě k sobě vyplují,
než poklesnu do Tvých silných paží
a budu v asi jedenáctém ráji na Zemi…
Ach, tak ráda Tě poznávám, když Tebou listuji,
když sleduji, co vše se Ti v očích odráží
a co Ti zpod srdce náhle zašustí…
a potichu se modlím…snad jsi skutečný…

…a nezdáš se mi…
Autor Jiná, 20.09.2011
Přečteno 544x
Tipy 39
Poslední tipující: tato22, Emmelia, Kars, klajusenka, WAYWARD, Kett, Tomáš Přidal, strašidýlko-střapatý, Live to fight, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná, hřeje, když jí čtu :) ST!

21.09.2011 15:17:00 | Live to fight

neboj se, nezdám se i
po zbytek života tu budu s tebou
a moc dobře vím, že ani ty se nezdáš mě
však za pár dnů ti zase budu zahřívat peřinu
a moc rád usínat v tvé objetí
z tvých rtů pít naši lásku
z kůže pak čichat vůni tvou
a za šest týdnu zase budeme
tak kde lišky dávají dobrou noc
a budeme sledovat východ měsíce a hvězdy
už se nemůžu dočkat

20.09.2011 23:36:00 | JohnyD.

Jinuš, někdy jsou sny, co v realitu se mění, ondy je ralita, která podobá se snu, ale snem není :o) Vím to, znám to. ST!***

20.09.2011 19:34:00 | NikitaNikaT.

Sen co se stal skutečností

20.09.2011 17:23:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí