Nečekej ode mě slitování

Nečekej ode mě slitování

Anotace: v pasti okouzlení, kterému rozum nedokázal vysvětlit jak moc bylo špatné ( první pokus, prosím o názory postřehy a doporučení )

Jsem splnění snu, který ses neodvážil snít
Tvůj věčný stín
Čekající až uděláš chybu

A zavzpomínáš
Připravený tě opět stáhnou na dno
A nechat tě topit

V pokušení, které tě svedlo
V touze, které jsi nedokázal odolat
V tajemství, které jsi nikdy neodhalil
Ve strachu, bez kterého jsi už nikdy nechtěl žít

Chtěl jsi chytit vítr, do otevřených dlaní
Uhasit požár jedinou kapkou vody
Udržet Slunce pouze holýma rukama

Ach ty blázne, bláhový snílku
Bylo by hříchem umožnit Ti to
Autor ladybird9, 20.09.2011
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí