Lásky klíč

Lásky klíč

Anotace: To jsem tak poslouchal song In my heart od Mobyho...

Láska se skrývá na každém kroku
do neznáma,
láska bývá slepá, nebo vidí svět
přes růžová sklíčka,
čím by láska byla bez nás
zamilovaných,
jdeš tou cestou dál,
po proudu života
nikdy ne proti,
jednou zastavíš a hledáš,
tiše se rozhlížíš,
pak pohled zavadí,
tomu se říká přitažlivost,
ne ta zemská,
tu jen ztrácíš pod nohama,
za lásku se platí,
ne však penězi,
ale tím, co máme všichni
uzamčeno v srdci,
stačí najít ten správný klíč
a na chvilku se zastavit.
Autor Souný, 12.02.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

viď, ale jsou ještě takoví, bohudík :)

13.02.2006 16:57:00 | Souný

za lásku se platí,
ne však penězi,
ale tím, co máme všichni
uzamčeno v srdci,
stačí najít ten správný klíč
a na chvilku se zastavit.
..... krásný, kéž by si to každej uvědomil.

13.02.2006 09:13:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí