Pomíjivost

Pomíjivost

Anotace: citů a lásky

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Láska přichází z nenadání,
v úsměv promění se bledá tvář,
nastal vhodný čas pro vyznání,
obětiny pokládáš na oltář.

Pohledy z očí do očí, tělo na tělo,
nastává čas vzájemného omámení,
v hlavách se milencům zatmělo,
přichází společné veřejné oznámení.

Láska odchází z nenadání,
v smutek promění se bledá tvář,
štěstí střídá rychlé utíkání,
slzy padají proudem na polštář.
Autor tomtomtoma, 21.09.2011
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Donne, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí