Kdybych....jen....

Kdybych....jen....

Anotace: Co všechno bych byl a udělal, kdyby

Kdybych...jen...

Kdybych věděl, že to jsi ty,
komu na mně záleží,
Líbal bych jen tvoje rty,
a umřel třeba na kříži.

Kdybych věděl, že ty pro mne budeš plakat,
nikdy bych nedovolil,
aby díky Smrti začalo se smrákat,
raději bych k trestu svolil.

Kdybych věděl, že pro tebe já milý jsem,
nikdy bych nenechal tě čekat,
byl bych tvým krásným snem
a strážným andělem,
a Smrt donutil bych pykat,
že tobě zármutek byl způsoben.

Kdybych věděl, že pro tebe cenu mám,
neváhal bych, a šel bych sám,
proti všem, a proti pomluvám!
A slovem svým či rukou svou,
bránil bych tebe - svou milovanou.

Kdybych tě rozesmál a lásku tvoji měl,
byl bych šťastnější,
než kdy člověk býti směl,
A to je mi nadevše... milejší.
Autor Thanatos Mortis, 12.02.2006
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Krasny, romanticky rozervany, to je parada:)

20.02.2006 15:54:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí