Ztracená

Ztracená

Anotace: ..láska?

..Já vím
...
tehdy padal sníh jak bílé tajemství
odraz hvězd v očích tvých mě pálil
a já chtěl zemřít za chvíli věčnosti
pro svou nejkrásnější ze ctností

jak po zimě slunce život dává
zrodil se i v nás omamný cit
mé tělo stalo se komnatou
pro tvé motlitby i příchuť hanbatou


dal jsem ti jméno láska
napsal ho na dveře svého světa
zamkl nás a jedl tvůj smích
pil tvé slzy a žil tvůj dech


ruku v ruce skákajíc přes kaluže
jednou se smočil já...
...podruhé zas ty
běželi jsme vtříc

pádu.

cit v tobě zemřel
a s ním i kus ze mě
vzpomínám jak jsi vlastně vypadala
než jsi ze mě upadala

..v zapomnění
Autor Human Shadow, 22.09.2011
Přečteno 378x
Tipy 19
Poslední tipující: Robin Marnolli, Emmelia, Live to fight, tato22, ten neznámý, Donne, labuť, modrá..., CULIKATÁ, Adelein, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo.

15.02.2014 22:23:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí