Co jsi?

Co jsi?

Anotace: Už to vím.

Rozmlouváš ke mně zvláštní řečí.
Slova nikde, jen šum pohledů
A výboje Tvých zralých rtů.
Ať mne nezabiješ.
Bouřko rozpoutaná. Co jsi?

Bráníš mým dlaním kouzlit.
Roznést horečku
Po proudu Tvého těla.
Vždyť neroztaješ.
Ledová princezno. Co jsi?

Rozepínáš se, své nitro, ňadra
A brány do ztracena.
Fantazie taje a do ráje cesta jasná.
Modlitbou mne nedostaneš.
Bohyně. Co jsi?

Napínám se pod Tvou lehkostí.
Bezelstně maluji kruhy a čáry-máry
Do nekonečna.
Vidím to, cítím to. Chvěje se to.
Už vím, co jsi...
Autor Daya, 22.09.2011
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: čas.běží, CULIKATÁ, myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí