Básnička

Básnička

Anotace: tak ještě jednou

Nemá ráda z rýmů verše
zve je básničkami
její pohled šeptá... ber vše
ať nezůstanem sami

co zbylo vína v nedopitých lahvích
a kolik ho došlo příliš brzy
zbytek se rozlil do snů padlých
v abstraktních vzorech zvaných slzy

V posledním verši se ztrácím
jak v obrazech zrcadlících její duši
její srdce neznám

ale věřím v něj
Autor Reunion Proximus, 22.09.2011
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Adelein, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí