Chladná

Chladná

Anotace: Někdy je mi zima zevnitř.

Všechny emoce ve mě
Dokážu spolehlivě potlačit
Jsou jako hejna mravenců
Po kterých bez milosti šlapu
Jak se mi to zrovna hodí

Ať si mě vezme kdo chce
A kdo o to stojí
Ale nic nedostane
než trochu lítosti

Protože můj chlad
Jednou spasí svět
Před globálním oteplováním

A je mi jedno kdo to je
A co potřebuje
Každému stejným dílem
A hromadou ledu

Všechny emoce ve mě
pohřbívám v masových hrobech

Jen jednou za rok
Tě ve snu držím za ruku
Autor Trauma, 23.09.2011
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

našla jsem se.. díky..

25.09.2011 22:35:00 | kaaamiiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí