Láska

Láska

Anotace: Láska

Láska není jistota,
je to jako ranní rosa,
je to jako když Tě píchne,
hodně rychlá vosa.

Jako letící pták,
jako odkopnutý míč.
Stejně jak rychle objeví se- rychle je pryč.

Važ si vždycky jenom toho,
co doopravdy máš,
aby to bylo ještě hezčí,
o to se vždy snaž.

Je to jako krajina,
která se ztrácí v mlze.
Je to jako poselství,
které odchází v slze.

Dvě slova: " Miluji Tě"
to je krásná fráze,
Která z tvých úst,
přivádí mě do extáze...

Těhle pár slov musíš dokázat srdcem....

Proto poslouchej jen srdce,
to ukáže Ti cestu.
Ukáže Ti cestu k tomu nejhezčímu místu.

To když máš někoho rád,
tak je to přece všude,
hlavně že tam Tvoje láska,
vždycky s Tebou bude.

A když tam je,
nechtěj ji ztratit,
taky by se k Tobě,
nemusela vrátit.

Láska je sen, který nekončí ránem.
Láska je období, kdy nejsi srdci pánem.

Máš srdce půl a úplně to stačí.
Všechny naše starosti, přivádí mě k pláči.

Vždycky, když něco končí,
něco nového začne.
Třeba i malá blbost,
něco krásného načne.

Já stejně pořád nevěřím,
že bude to víc, než Ty,
když vzpomenu si na polibek- na Tvé horké rty.

Budu jenom doufat a snažit se zapomenout,
To že jsi byl ten nej,snažit se opomenout....
Autor Mandlový andílek, 24.09.2011
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Tanzania, Amable seňor Marek, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

procítěná od srdíčka...ST

13.10.2011 09:58:00 | Tanzania

Krásně napsáno Soni... :)

24.09.2011 22:23:00 | Amable seňor Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí